14 Mart 2011 Pazartesi

Hayvanınızın ağız bakımı

... Bugün toplum olarak birçok evcil hayvan kişinin ailesinin bir üyesi olarak sınıflandırmak ve bazı bile onların pets çocukları düşünün. Bu ışığında, ailesinin tüm üyeleri kişinin, dışarı olmayacak kötü Behdasht-e Dandan olan tahmin etmek zor şansı var: pets. Ne yazık ki, bizim pets, kendi diş ve diş ipi fırça olamaz. Bu sonuç fırçalama olmadan yıllar içinde dişeti hastalığı, ağız kokusu ve hatta diş kaybına neden olabilir. Bu hayvanlar % 85'i 3 yıl yaşına diş hastalığı olması tahmin edilmektedir. Köpek ya da kedi diş ve insan diş arasındaki fiziksel olarak küçük fark olduğundan bu şaşırtıcı olmamalıdır. Rahat hayvanınızın ağız açma ve seyir içinde olmak iyi bir fikirdir. Dudak lift ve dişler, özellikle arka dişler bekliyoruz. Eğer senin evde beslenen hayvan kadar şirret kurmak ve ağız kokusu, profesyonel bir diş Temizleme Zamanı bir sürü vardır.

Ev bakımı diş diş hiçbir zaman mükemmel değildir ve belirli aralıklarla şirret düzgün kaldırılması ve diş yüzeyi düzgün cilalı ve dezenfekte. Profesyonel Diş temizliği, ofis, ne bir kişinin kendi dişçi ofisinde aldığı için benzer veterinerler de gerçekleştirilir. Hayvanınızın olmuştur sonra profesyonel bir temizlik sıkı bir evde Diş bakım rejimi, bir hafta-den sonra tasfiye Enstitüsü önemlidir. İşte yapılacaklar ve Yapılmayacaklar ev diş bakım bazı kurallar vardır:

* İnsan diş macunu dont'kullanma senin evde beslenen hayvan. İnsan diş macunu miktar yuttu üzere olan sudsing ajanlar (köpük dişlerini fırçalama görmesini insanlar gibi) içerir.
* Kullanın hayvan diş macunu (tatlar çeşitli gelir) ve yuttu bekleniyor.
* Parmak yaşlarına, kediler ve altında 30 lbs olan küçük köpekler kullanın.
* Köpek ve kedi diş fırçaları büyük köpekler (30 kg fazla) onların fırça bir evcil hayvan ağzına uyan ve insan bir diş fırçası daha ağzına işlemek kolaydır çünkü kullanın.
* Günlük hayvanınızın diş fırçası. Bu, varolan gingivitis kontrol etmek için yardımcı olur. Ancak, çalışmalar, haftada en az üç kez fırçalama sıhhatli dişler ve gums korumak için yeterli olduğunu göstermiştir.
* Hayvanınızın diş iç yüzeyine temiz çalışmayın. Bu yüzeyde kendi doğal tükürük temizler.
* Diş evde bakım Eğer hayvanınızın diş hastalığı daha gelişmiş tam Diş Temizleme alternatif olarak düşünmüyoruz.

Bazı hayvanlar, ürkek ve diş fırçalama de tahammül. Bu durumda davranır diş rinses, diş ve diş diyetler sağlıklı dişler ve gums sağlanmasına yardımcı olmak için bazı alternatifler vardır. İhale dişeti sahip hayvanlar fırçalama tahammül ama dezenfeksiyon, diş mendil veya ped daha müsait. Bu ürünler kapalı plak mevduat ise diş yüzeyinde silecek ve onlar-sizlik çekmek yiyecek parçacıklarının sakız soket çekme olanağı olsa, onlar muhtemelen fırçalama next best thing ve fırçalama gibi bu ürünleri en iyi günlük kullanılır.

Kaparken, o Behdasht-e Dandan gibi önemli beslenme ve egzersiz hatırlıyorum. Evde ne gerçekten hayvanınızın sağlıklı tutmanın tüm fark yaratabilir. Veterinerler önerilerini, eğitimli veteriner teknisyen teknikleri evde daha kolay için sen ve senin evde beslenen hayvan fırçalama yapmak istiyoruz ve gülümseyen tutun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari