14 Mart 2011 Pazartesi

Evde beslenen kuş hastalıkları

Kuşlar evde beslenen hayvan mülkiyet ve demografi Sourcebook taleplere kediler ve köpekler arkasında ABD'nin üçüncü en popüler hayvan bulunmaktadır. Ve neredeyse 4,5 milyon kuş sahibi hane ülke, kuş sahipleri fazla fark birçok insan daha yaygındır. Gibi diğer hayvanlar, kuşlar hasta ve sahipleri, onun kuş nasıl davranıyorsa, ve onların kuşlar ortak kuş herhangi bir belirti hastalıklar olup olmadığını göstermek haberdar olmak için sorumludur.

Hastalık belirtileri

Sahipleri uygun eylemi zamanında böylece kuşlar hastalık belirtileri gammaz sergilerler. İçinde hastalıkların erken teşhis hayat ve ölüm arasındaki fark anlamına gelir yani herhangi biri için uyanık olmak emin olun:

* Open-mouthed nefes: solunum ile ilgili, en yaygın ve en ciddi kuş hastalıkları eğer senin hayvan kendi ağzı ile açık nefes endişe olmalıdır
* Kirli tüyler: buruşuk ya da kirli, özellikle çevresinde yüz tüyleri, senin evde beslenen hayvan hasta olabilir
* Kilo: Kilo kaybı önemli bir kuş gücünü azaltmak ve uygun organ işlevi inhibe
* Kuyruk Bobbing: Uzun kuyruk sallanan bir solunum sorun belirtisi olabilir. Bir kuş [NULL]'having üzmek kuyruk kaslar nefes zor çalışmalısınız.
* Değişiklikleri seslendirme: senin kuş eğer desen herhangi bir değişiklik fark bu yüzden o da çok monitör hayvanınızın alışkanlıkları hissetmez daha konuşkan olacak.

Bunlar gibi belirtiler ciddi hastalıklardan kaynaklanıyor olabilir. Kuş ile ilgili en sık karşılaşılan hastalıklar arasında kuş tüyü hastalıklar, kuşlardan bulaşan bir hastalık ve candida gibi bakteriyel enfeksiyonları ve paraziter mite enfeksiyonlar vardır.

Öylesine onlar-ebilmek almak gerekli bakım ve tedavi hayvanınızın bu belirtilerden biriyle karşılaşan her zaman yerel veteriner başvurmalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari